Leverancier van kwaliteitsvolle en natuurlijke natuursteenstrips

Voor particulieren, voorschrijvers en uitvoerders

Particulieren


Voor een leefomgeving met een uitzonderlijk karakter kies je voor natuurstenen muren. Fassapietra’s natuursteenstrips zien er authentiek uit en voelen in werkelijkheid ook echt aan. Ga je bouwen, verbouwen of decoreren?

Voorschrijver


Steenstrips bieden een zeer personaliseerbaar en toch makkelijk te verwerken alternatief om zowel interieurs als buitenruimtes uniek vorm te geven. Ben je architect, interieur designer, binnenhuis-architect of syndicus?

Uitvoerder


Met steenstrips bied je je klanten unieke oplossingen voor hun muren. Ze zijn bovendien makkelijk te plaatsen op vele oppervlakten. Ben je gevelbepleisteraar, zwembadbouwer, tuinaannemer, tegelzetter of interieurbouwer?

De juiste steenstrip bij het juiste project

Ons team van steenstrips experten begeleiden u naar de juiste keuze voor uw project. Stel al je vragen en ontvang advies op maat.

Maak een afspraak in onze showroom

Plan een toonzaalbezoek

Denk je er aan om met steenstrips aan de slag te gaan? Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw gidsen we je met veel plezier naar de juiste oplossing. Duid eenvoudig het tijdslot aan dat het beste bij jou past en dan verwelkomen we je graag binnenkort in onze toonzaal in Heist-op-den-Berg.

Met de eindeloze mogelijkheden van steenstrips bezorg je je leefomgeving een authentieke en natuurlijke uitstraling.

Fassapietra’s muurstrips voelen even solide aan als natuursteen. Ze zien er ook zo uit én zijn ervan gemaakt. Maar omdat ze dunner en lichter zijn, kan je ze op veel meer manieren gebruiken.

Als exclusieve touch op een gevel of binnenwand,

Als uniek element of volledige aankleding van een muur,

Modern en koel of rustiek en warm, het kan allemaal.

Fassapietra toonzaal

Fassapietra is leverancier van kwaliteitsvolle en natuurlijke steenstrips in België en Nederland. Wij luisteren, adviseren en leveren voor nieuwbouw, renovatie en decoratieve projecten aan particulieren, voorschrijvers en uitvoerders.


In onze toonzaal in Heist-op-den-Berg kan je meer dan 60 producten terugvinden, elk met 6 tot 8 kleurvarianten. Kom langs, laat je inspireren en schuif vrijblijvend aan tafel met onze experts.

Laat je inspireren 🤩

Topkwaliteit natuurproduct

Esthetisch waardevol

Makkelijk te plaatsen

Functioneel

Steenstrips in de spotlight

Om de schijnwerpers te richten op natuursteenstrips en hun breed toepassingsgebied, richtten Jan Van den Brande en Jochen Roumans in 2019 Fassapietra op.

Als zaakvoerders van Facabelle brengen zij meer dan 40 jaar ervaring mee uit de bouwsector. Facabelle focust op gespecialiseerde bouwtechnieken zoals gevelbepleistering, gevelbescherming en -restauratie.

Fassapietra richt zich op het verdelen en promoten van steenstrips voor wand- en gevelbekleding. Het enthousiasme van Jan en zijn collega’s komt voort uit:

Echte natuursteenstrips moet je ervaren

Onze productpagina’s en de afbeeldingen in onze catalogus geven al een goede indruk van mogelijke kleuren, vormen en toepassingen van onze topkwaliteit natuursteenstrips.

Maar om het echte steenstrip-gevoel te ervaren – te voelen en te zien – nodigen we je graag uit in onze toonzaal.

Jan en Jochen, tonen je samen met hun gemotiveerd team, Toon, Karl en Werner, graag alle mogelijkheden – zonder enige verplichting.

Naast inspiratie krijg je er ook advies over de beste oplossing voor jouw project.

Ontdek. Droom. Beleef.

Enkele tevreden klanten aan het woord

Jarno Polfliet

Snel geladen en vriendelijk personeel.

Sebastien Claus

Top service en heel vriendelijke mensen!!!

Kristin Vermeylen

Topkerels, super service, ook aan particulier 👍

Yannick De Wolf

Vriendelijk en goede uitleg! Perfecte service!

Eddie

Wij zijn erg tevreden over het resultaat en vinden deze steenstrips zeker een aanrader.

Plan een toonzaalbezoek en laat je inspireren

Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen we jou een duidelijke prijs maken.
Geen verrassingen, helemaal transparant!

Onze leveranciers